Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Το απόλυτο οδικό ταξίδι στην Ευρώπη


Ο Dr. Randall S. Olson ασχολείται με την επιστήμη των δεδομένων στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανία και έχει πάθος για κάθε μορφής δεδομένων (data). Έχει χρησιμοποιήσει αυτήν την αγάπη του για να υπολογίσει τα καλύτερα οδικά ταξίδια.



Έχοντας ήδη παρουσιάσει το καλύτερο οδικό ταξίδι τις ΗΠΑ, παρουσίασε πρόσφατα την τελευταία του δημιουργία: το καλύτερο ταξίδι στην Ευρώπη.

Με το οδικό ταξίδι του στην Ευρώπη, ο Olson κάλυψε περισσότερα από 26.211 χλμ δρόμων μέσω της Αυστρίας, της Γερμανίας, της Κροατίας, της Ιταλίας, της Μάλτας, της Κροατίας, της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Τουρκίας, της Πολωνίας, της Δανίας και της υπόλοιπης Δυτικής και Κεντρικής Ευρώπης (δείτε εδώ και τις 45 στάσεις του Olson).


Το ταξίδι καταστρώθηκε ώστε να ελέγξει όσο το δυνατόν περισσότερες τοποθεσίες από τον κατάλογο με τις "50 τοποθεσίες στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφθείτε ενώ ζείτε", ένα άρθρο του business insider από το 2014. Αν κάποιος λοιπόν αποφασίσει να κάνει το ταξίδι, να έχει υπόψη του ότι θα πρέπει να αφιερώσει τουλάχιστον τρεις μήνες από τη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου