Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Το παράξενο δωμάτιο ενός Βραζιλιάνου φοιτητή που εξαφανίστηκε


Ο Βραζιλιάνος φοιτητής ψυχολογίας Bruno Borges έδειχνε μια χαρά όταν χαιρέτησε τους γονείς του, στις 27 Μαρτίου, για να πάει σε ένα "μυστικό project". Από τότε, δεν τον ξαναείδε κανείς. Οι ανήσυχοι συγγενείς του κατάφεραν να ανοίξουν το κλειδωμένο δωμάτιο του όπου βρήκαν κάτι παράξενο.




Το δωμάτιο είναι παντού καλυμμένο με αινιγματικά κείμενα και τύπους, καθώς επίσης και διάφορα περίεργα έργα ζωγραφικής. 14 κρυπτογραφημένα βιβλία, τα οποία φέρεται να γράφτηκαν από τον Borges, υπάρχουν αποσπάσματα από την Αγία Γραφή αλλά και φράσεις του Λεονάρντο ντα Βίντσι. Παντεπόπτης όλων αυτών ήταν ένα άγαλμα του Giordano Bruno, ενός Ιταλού φιλοσόφου του 16ου αιώνα, ενός από τους πρώτους που προέβλεψαν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, και το οποίο άγαλμα εκτιμάται ότι είναι αξίας περίπου 2.500 δολαρίων.


Οι συγγενείς του φοιτητή ανέφεραν ότι ζητούσε συνεχώς χρήματα για το τελευταίο "μυστικές έργο" χωρίς να δίνει όμως λεπτομέρειες, εκτός από το ότι έγραφε μια σειρά βιβλίων που θα "αλλάξουν την ανθρωπότητα προς το καλύτερο".


Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μια περιήγηση στο περίεργο δωμάτιο.



από: mirror - φωτογραφίες: imgur

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου