Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Μια ευχαριστήρια κάρτα παραδόθηκε στον παραλήπτη της χωρίς να διαθέτει ούτε ένα στοιχείο του


Είχε μόνο ένα χάρτη ζωγραφισμένο πάνω στον φάκελο που ήταν κλεισμένη



Όταν ένας τουρίστας επέστρεψε στο σπίτι του από ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ισλανδία, ήθελε να στείλει μια ευχαριστήρια κάρτα στην οικογένεια που τον φιλοξένησε στο αγρόκτημα της κοντά στο χωριό χωριό Búðardalur στα δυτικά της Ισλανδίας.

Ωστόσο, χωρίς να ξέρει τη διεύθυνση ή να θυμάται το όνομα της οικογένειας, το καλύτερο που μπορούσε να κάνει ήταν να σχεδιάσει έναν χάρτη του μέρους όπου βρισκόταν το αγρόκτημα, μαζί με πληροφορίες για την οικογένεια όπως το ότι η μητέρα εργάζεται σε τοπικό σούπερ μάρκετ και το αγρόκτημα είχε πολλά πρόβατα! (πιάσε το αυγό και κούρεψ' το...)

Και όμως, η κάρτα παραδόθηκε επιτυχώς από την ταχυδρομική υπηρεσία.

Το χωριό έχει περίπου 270 κατοίκους (το 2014) και αποτελεί κέντρο υπηρεσιών για την περιοχή (υπάρχουν 650 κάτοικοι σε ολόκληρη την κομητεία). Διαθέτει ένα σούπερ μάρκετ, ένα βενζινάδικο, ανθοπωλείο, κομμωτήρια, παμπ/ εστιατόριο, κέντρο πληροφοριών/ καφετέρια, κέντρο υγείας, γκαράζ και ένα μικρό κατάστημα με χειροτεχνίες όπου οι γυναίκες πωλούν χειροποίητα αντικείμενα. Ένα κάμπινγκ, το οποίο είναι ανοιχτό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προσφέρει βασικές εγκαταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου