Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Μικροσκοπικά Street View μικροσκοπικών κόσμων από την google


Οι Street View κάμερες της google έχουν πάει στα πέρατα της Γης, κάτω από τη θάλασσα και σε ερήμους, προκειμένου να φωτογραφίσουν τον κόσμο μας. Το έργο είναι τεράστιο, αλλά η τελευταία προσπάθεια της είναι σε πολύ μικρότερη -κυριολεκτικά- κλίμακα.

Η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε το Street View για το περίφημο Miniatur Wunderland (εδώ σε παλιότερο θέμα του blog) στο Αμβούργο της Γερμανίας, το μεγαλύτερο μοντέλων τρένων στον κόσμο. Για τη λήψη των εικόνων, η google τοποθετηθεί μικροσκοπικές κάμερες σε μικροσκοπικά οχήματα.




Το Miniatur Wunderland είναι μια μινιατούρα του κόσμου που εκτείνεται σε 1.300 τετ. μέτρα σε έναν όροφο με 15.400 μέτρα ραγών, 930 τρένα, 14.450 βαγόνια, 335.000 φώτα, 228.000 δέντρα και 215.000 ανθρωπάκια.

Τα αυτοκινητάκια της google γύρισαν στην πραγματικότητα μέσα στους δρόμους αυτού του μικρόκοσμου για να συλλάβουν όλες τις μικρές λεπτομέρειες και τους κρυμμένους θησαυρούς.


Δείτε εδώ την Street View gallery ή εδώ το Google Maps για να εξερευνήσετε τις 360 μοιρών φωτογραφίες του Miniatur Wunderland με χώρους όπως ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, πίστες του σκι της Αυστρίας, το Oktoberfest, το Grand Canyon, το Λας Βέγκας και το όρος Ράσμορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου