Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Το μικρότερο κομμάτι ιδιωτικής γης στη Νέα Υόρκη

Είναι μια τριγωνική, τσιμεντένια πλάκα που παραμένει ιδιωτική γη από θέμα αρχής.


Δείτε ακόμη:
Η ιστορία ενός ρολογιού σε ένα πεζοδρόμιο της Νέας Υόρκης

Το 1910, σχεδόν 300 κτίρια καταδικάστηκαν από τον Δήμο για να διευρυνθούν οι δρόμοι και να κατασκευαστούν νέες γραμμές του μετρό. Ο David Hess έδωσε μάχη με το Δήμο για να κρατήσει το Voorhis, το πενταώροφο κτίριό του. Αντιστάθηκε για πολλά χρόνια, αλλά τελικά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την περιουσία του.

Μέχρι το 1914, ένα τσιμεντένιο τρίγωνο έκτασης 0,32 τετ. μέτρων ήταν ότι είχε απομείνει από από την ιδιοκτησία του Hess. Σαν μην έφτανε αυτό, ο Δήμος του ζήτησε να δωρίσει αυτό το μικρό τμήμα για να χρησιμοποιηθεί ως μέρος του πεζοδρομίου. Από πείσμα, ο Hess αρνήθηκε να το προσφέρει. Στις 27 Ιουλίου του 1922, κάλυψε το τρίγωνο με ψηφιδωτό, στο οποίο εμφανίζεται η δήλωση, "Ιδιοκτησία του Hess που δεν αφιερώθηκε για δημόσια χρήση".


Παρά το γεγονός ότι οι πεζοί περπατούν πάνω από το τριγωνικό μωσαϊκό, εκείνο χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι ο Hess δεν κατακτήθηκε εύκολα. Το Τρίγωνο του Hess βρίσκεται έξω από ένα καπνοπωλείο στη γωνία των Christopher και 7th Avenue. Η Village Cigars αγόρασε το τρίγωνο το 1938 για 1.000 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου