Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ένα Mini που ήθελε να γίνει Mercedes


Ένα Mini της 10ετίας του 1960 με την μάσκα και τα φωτιστικά σώματα της Mercedes Benz δεν είναι ό,τι το πιο εύκολο να συναντήσεις. Εντοπίσθηκε πρόσφατα σε ένα υπόγειο γκαράζ στην Γαλλία



Φαίνεται το να βάλεις τη μάσκα, τα φώτα και το σήμα από ένα κορυφαίο μοντέλο σε ένα αυτοκίνητο πόλης δεν είναι κάτι καινούργιο. Έστω και αν το πιο πρόσφατο παράδειγμα έχει να κάνει με το Toyota IQ το οποίο η Aston Martin μετέτρεψε σε Cygnet.

Πάρτε λοιπόν για παράδειγμα αυτό το κλασικό Mini κατασκευής του 1960, το οποίο έχει μετατραπεί και το εμπρός μέρους του το έχει δανειστεί από την Mercedes-Benz W114/W115 E-Class.

Συνήθως, τέτοιου είδους μετατροπές, είναι ως επί το πλείστον αποκρουστικές. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως. το αποτέλεσμα είναι ελκυστικό, αφού η μάσκα και τα φώτα της Mercedes-Benz έχουν όμορφα ενσωματωθεί στο συνολικό σχεδιασμό. Έτσι, βλέποντας το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είναι σίγουρο ότι θα γυρίσεις το κεφάλι για να το χαζέψεις.

Όπως είναι φυσικό, δεν πρέπει να υπάρχουν και πολλά τέτοια Mini. Αυτό που βλέπετε βρέθηκε σε έναν υπόγειο χώρο στάθμευσης, στις Κάννες, στη Νότιο Γαλλία.



πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου