Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Αυτό είναι το χειρότερο ξενοδοχείο του κόσμου...

 
 ...και είναι υπερήφανοι γι' αυτό!
 
 

Τα δωμάτια είναι βρώμικα, δεν υπάρχει ζεστό νερό και οι πελάτες πρέπει να σκουπίζονται με τις κουρτίνες καθώς δεν υπάρχουν πετσέτες! Αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει παράπονα, γιατί έχει ενημερωθεί εκ των προτέρων! Ακριβώς όπως το ακούτε! Ο ιδιοκτήτης του Ηostel Hans Brinker Budget στο Άμστερνταμ φροντίζει να ενημερώνει το κοινό με... διαφημίσεις!

«Όσοι επιθυμούν να μείνουν στο Hans Brinker Budget Hostel το κάνουν με δική τους ευθύνη και δεν μπορούν να μηνύσουν το ξενοδοχείο για τροφική δηλητηρίαση, ψυχικές βλάβες, ανίατη ασθένεια, ακρωτηριασμό, δηλητηρίαση ακτινοβολίας, ορισμένες ασθένειες που σχετίζονται με τον 18ο αιώνα, πανώλη, κλπ.», αναγράφεται χαρακτηριστικά στο site του ξενοδοχείου (!).

Μάλιστα όπως υποστηρίζουν, η έλλειψη ασανσέρ, ζεστού νερού και πετσετών συμβάλλει στην οικολογική συνείδηση του ξενοδοχείου. Επίσης, να σημειωθεί ότι τα διαφημιστικά σλόγκαν είναι μεταξύ άλλων τα εξής: «Δεν μπορεί να γίνει χειρότερα, αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε», «Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα - μείνετε στο Hans Brinker Budget Hostel», «Τώρα με κρεβάτι σε κάθε δωμάτιο», «Πληρώστε για ένα κρεβάτι που δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ»!

Ωστόσο, φαίνεται πως όλη αυτή η δυσφήμιση έχει κάνει την καλύτερη διαφήμιση καθώς επισκέπτες από όλο τον κόσμο κάνουν κράτηση έστω μίας βραδιάς σε ένα από τα 127 δωμάτιά του.

Εμείς δεν θα πούμε τίποτα άλλο, απλά σας παραθέτουμε μερικές αφίσες από την διαφημιστική τους καμπάνια!








πηγή: metrogreece.gr

Μερικοί ακόμη διεκδικητές ...

Δείτε μια λίστα του TripAdvisor με τα πιο βρώμικα ξενοδοχεία στην Ευρώπη το 2011, σύμφωνα με βαθμολογίες ταξιδιωτών για την καθαριότητα:

1. Club Aqua Gumbet - Gumbet, Τουρκία
2. Altin Orfe Hotel - Icmeler, Τουρκία
3. Cromwell Crown - Λονδίνο, Αγγλία
4. Corbigoe Hotel - Λονδίνο, Αγγλία
5. Park Hotel - Λονδίνο, Αγγλία
6. Hotel de Lantaerne - Άμστερνταμ, Ολλανδία
7. Hotel Y Boulevard - Άμστερνταμ, Ολλανδία
8. Blair Victoria & Tudor Inn Hotel - Λονδίνο, Αγγλία
9. Hotel Manofa - Άμστερνταμ, Ολλανδία
10. Hotel The Globe - Άμστερνταμ, Ολλανδία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου