Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ο πιο ασέξουαλ οδηγός για το σεξ που έχουμε δει


Κι όμως, δεν είναι παρωδία. Έρχεται από την Ιαπωνία των '60s.

Οι Ιάπωνες είναι πολύ μπροστά. To ξέρουμε, αλλά επιβεβαιώνεται συνεχώς. Όταν εμείς στην Ευρώπη των '60s ασχολούμασταν με λουλούδια και φωνάζαμε «Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο», εκείνοι ήδη είχαν περάσει ένα στάδιο πιο μπροστά: κυκλοφορούσαν Οδηγούς για το Σεξ οι οποίο εξηγούσαν σε γυναίκες και άνδρες βήμα προς βήμα τι πρέπει να κάνουν για να γίνουν ακαταμάχητοι στο κρεβάτι.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι συμβουλές αρχίζουν από το πώς θα κρατήσετε το χέρι της/του αγαπημένης/αγαπημένου μέχρι πώς θα τοποθετήσετε το σώμα σας ανάλογα με τη στάση που θα επιλέξετε.

Εικόνα 2

Εικόνα 3

Εικόνα 4

Εικόνα 5

Εικόνα 6

Εικόνα 7

Εικόνα 8

Εικόνα 9

Εικόνα 10

Εικόνα 11

Συγκεκριμένα, στον οδηγό (φωτογραφία 1) θα βρείτε:

2-3. Πώς να κρατιέστε χέρι – χέρι.
4. Πώς να κρατιέστε αγκαζέ ή, αν κουραστείτε, πάλι χέρι–χέρι.
5. Πώς να φροντίζετε ο ένας τον άλλον (ακόμη κι αν, οι γυναίκες, χρειαστεί να βγάλετε από το παπούτσι του καλού σας τις ακαθαρσίες σκύλου που πάτησε. Είναι μια θυσία που πρέπει να κάνετε, αν θέλετε μετά να ακολουθήσει σεξ).
6. Αυτό, ομολογούμε πως δεν το καταλάβαμε: Πώς να κάνετε φατσούλες; Πώς να ξεματιάζεστε; Πώς να κάνετε αυτοσχέδιο λίφτινγκ; Δεν μας βοηθάνε και τα ιδεογράμματα.
7. Πώς να βάζετε το δάχτυλό σας στον αφαλό του άλλου.
8. Πώς να πιάνετε σωστά το στήθος της καλής σας (Αν δεν σας βοηθήσουν τα βελάκια και η κούκλα–μανεκέν, τότε ειλικρινά δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να σας βοηθήσει).
9. Πώς να χειριστείτε το ανδρικό γεννητικό όργανο (βλ. δοκιμαστικό σωλήνα).
10. Πώς να κάνετε στοματικό σεξ
11. Πώς να κάθεστε σε διάφορες στάσεις.

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι έχετε ακόμη όρεξη να κάνετε σεξ και δεν σας κόπηκε τελείως βλέποντας αυτόν τον οδηγό.

πηγή: Buzzfeed
από: kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου