Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Δωρεάν ebook με τα 20 καλύτερα διηγήματα του διαγωνισμού «ΛόγωΤέχνης»

Ελεύθερα διανέμεται στο Διαδίκτυο το ψηφιακό βιβλίο με τα 20 καλύτερα διηγήματα του διαγωνισμού “ΛόγωΤέχνης 2010” που διοργάνωσε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προώθησης Πολιτισμού Artspot.

Το θέμα του διαγωνισμού αφορούσε την Τέχνη σε όλες τις εκφάνσεις και οι συμμετέχοντες έπρεπε στην πλοκή του διηγήματος να συμπεριλάβουν τις λέξεις: Πένα – Καμβάς – Μάσκα – Βιολί – Άγαλμα – Κάμερα – Τανγκό. Την Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού αποτελούσαν οι συγγραφείς Ελένη Γκίκα, Μάνος Κοντολέων, Λεία Βιτάλη, Θανάσης Χειμωνάς και Γιάννης Φαρσάρης και απονεμήθηκαν 3 βραβεία και 3 έπαινοι.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, διοργανώθηκε από την Artspot διαγωνισμός εικονογράφησης των 6 βραβευθέντων διηγημάτων, και οι καλύτερες συμμετοχές περιλαμβάνονται επίσης στο ψηφιακό βιβλίο.

Στο ψηφιακό βιβλίο "Διαγωνισμός ΛόγωΤέχνης - Τα 20 πρώτα διηγήματα του 2010" περιλαμβάνονται διηγήματα που συνέγραψαν οι Ιφιγένεια Ανδρεδάκη, Κώστας Παναγόπουλος, Διονύσης Μαρίνος, Κωνσταντίνα Καψούρη, Έλενα Κοτσίφη, Θοδωρής Κούτρης, Ιωάννα Μαραγκουδάκη, Αναστάσιος Γραικός, Γιάννης Tσιούνης, Ειρήνη Μαργαρίτη, Σταμάτιος Κεσόγλου, Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου, Τερέζα Ανταράκη, Αλεξάνδρα Γούτα, Λεωνίδας Μπουρίτας, Πάνος Μητρόπουλος, Βύρων Κριτζάς, Ελένη Φιλιππίδου, Απόστολος Φραγκουλίδης, Νίκος Κυριακίδης και εικόνες που φιλοτέχνησαν οι Βασίλειος Μισιάκας, Λούλα Παπαγεωργίου, Άγγελος Παπουτσής, Παναγιώτης Κάλβης, Βιλλιώτη Μαρία, Ευτυχία Σγουρού.

Το βιβλίο “Διαγωνισμός ΛόγωΤέχνης - Τα 20 πρώτα διηγήματα του 2010” διανέμεται ελεύθερα στο Διαδίκτυο με άδεια Creative Commons μέσω του δικτυακού τόπου: artspot.gr

Ο διαγωνισμός διηγήματος «ΛόγωΤέχνης» (www.λογωτεχνης.gr) έχει καθιερωθεί ως θεσμός στο ελληνικό διαδίκτυο, αναδεικνύοντας την ισχυρή δημιουργική δυναμική των ανθρώπων που ασχολούνται με το νέο μέσο. Σύντομα θα ανακοινωθεί από την Artspot και η ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του φετινού διαγωνισμού “ΛόγωΤέχνης 2011” που είχε ως θέμα «Ιστορίες Διαδικτύου».

πηγή: deasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου