Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Μεταγραφή φάντασμα!

Γράφονται... πολλά στις μεταγραφικές περιόδους, όμως αυτό το στόρι δεν έχει προηγούμενο. Ο Τούρκος, Μετέ Σερντάρ Τσομπάν, χωρίς να είναι ποδοσφαιριστής, βρέθηκε μία ανάσα από την Ατλέτικο!

Ενα πραγματικά τέλειο σκηνικό έστησε ο Τούρκος, ο οποίος αν και δεν είναι ποδοσφαιριστής πλάσαρε τον εαυτό του σαν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του και προκάλεσε το ενδιαφέρον της Ρεάλ και της Ατλέτικο, σε μία ιστορία που θα μπορούσε να γίνει άνετα σενάριο για ταινία. Ολα ξεκίνησαν όταν ο Σερντάρ πραγματοποίησε ταξίδι στην Μαδρίτη. Επισκέφτηκε το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και έβγαλε φωτογραφίες στις οποίες δεν έμοιαζε με τουρίστα αλλά σαν έναν άνθρωπο που ήρθε για να παίξει μπάλα στον σύλλογο! Αργότερα στο παιχνίδι μπήκε και η Ατλέτικο αφού σειρά πήρε το «Βιθέντε Καλδερόν». Εκεί αφού έβγαλε επίσης φωτογραφίες, κατάφερε να μπει στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου και τράβηξε video σαν να κάνει δηλώσεις για την απόκτησή του από τους Ροχιμπλάνκος. Το όλο υλικό δημοσιεύτηκε στις τουρκικές εφημερίδες και το σκηνικό κόλλησε τέλεια με τις επαφές της Γαλατά για παίκτες της Ατλέτικο!

Εν τω μεταξύ, ο Σερντάρ είχε γεμίσει το ίντερνετ με ειδήσεις, στις οποίες αναφερόταν ότι έχει παίξει στην Ιντερ από την οποία έφυγε εξαιτίας των πολλών αλλαγών προπονητών και έτσι φαινόταν ότι έχει όντως... βιογραφικό στον χώρο του ποδοσφαίρου. Σε κάποια από αυτά αναφερόταν ότι έχει κλείσει στην Ατλέτικο, ενώ σε άλλα ο βοηθός του Μουρίνιο είχε κάνει μπάσιμο για να μην υπογράψει στους Ροχιμπλάνκος και τον πάρει στην Ρεάλ! Ο Τούρκος άρχισε να δίνει συνεντεύξεις στην πατρίδα του και είχε γίνει περιζήτητος και παρότι τελικά αποκαλύφθηκε τελικά από τα τουρκικά Μέσα, είχε πετύχει να βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου