Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ανέκδοτες φωτογραφίες της Monroe


Ανεκτίμητης αξίας ήταν οι φωτογραφίες της Merilyn Monroe που είχε ξεχασμένες στο ντουλάπι του ένας φωτογράφος. Τις είχε αγοράσει μόλις δύο δολάρια σε υπαίθριο παζάρι πριν τριάντα χρόνια.

Ήταν το 1980 όταν ο φωτογράφος Anton Fury αγόρασε από υπαίθριο παζάρι στο New Jersey για δυο μόλις δολάρια τα αρνητικά από ένα φιλμ το οποίο περιείχε οκτώ ανέκδοτες φωτογραφίες της Marilyn Monroe.



Μαζί με το πολύτιμο αυτό υλικό αγόρασε και άλλα 70 αρνητικά της ηθοποιού Jayne Mansfield.. «Βρήκα έναν φάκελο με αρνητικά. Δεν ήξερα τι είχε μέσα, όμως φαινόταν πολύ παλιό» είπε στο CNN. «Όταν πήγα στο σπίτι είδα ότι απεικόνιζαν την Marilyn. Ήταν μακράν η καλύτερη αγορά που είχα κάνει».



Ο φωτογράφος δεν μίλησε σε κανέναν εδώ και τριάντα χρόνια, μέχρι την περασμένη εβδομάδα που τις πήγε στον αγοραστή και εκτιμητή έργων τέχνης David W Streets στο Beverly Hills.




Ποιος όμως τις τράβηξε; Όπως εικάζει ο Streets, οι φωτογραφίες πιθανότατα να τραβήχτηκαν πριν η Monroe γίνει γνωστή με τις ταινίες The Asphalt Jungle και All About Eve, κάπου στα 1950 όταν ήταν περίπου 24 ετών.

πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου