Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Όταν ο Richard Branson πέταξε ένα UFO πάνω από το Λονδίνο ντυμένος σαν τον ET


Ήταν οι πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Απριλίου του 1989. Μέσα στο σκοτάδι, ο Richard Branson απογειώθηκε με ένα αερόστατο που έμοιαζε με UFO. Ήταν 4 το πρωί και τα φωτάκια του αερόστατου αναβόσβηναν κάθε 10 δευτερόλεπτα.

Καθώς ο ήλιος ανέτειλε το UFO κινούνταν κατά μήκος της M25 highway του Λονδίνου. Οι οδηγοί είχαν μείνει άναυδοι. Τα αυτοκίνητα ακινητοποιούνταν, οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν και είχε ειδοποιηθεί ο στρατός. Οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί είχαν πλημμυρίσει με αναφορές για ΑΤΙΑ...




Το αρχικό σχέδιο ήταν να προσγειωθεί στο Hyde Park, αλλά οι κακές καιρικές συνθήκες τον έβγαλαν εκτός διαδρομής. Ο Branson αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Surrey Field, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις συνέχιζαν την καταδίωξη.

Καθώς το UFO ετοιμαζόταν για την προσγείωση, οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το γήπεδο και έστειλαν έναν αξιωματικό να προσεγγίσει το παράξενο σκάφος. Ο Branson είχε ένα ακόμη ένα τέχνασμα...


Μόλις άνοιξε η πόρτα του UFO βγήκε ξηρός πάγος. Τότε εμφανίστηκε ένας νάνος που έμοιαζε με τον ΕΤ.

Οι αστυνομικοί, δυσαρεστημένοι, απείλησαν αρχικά με σύλληψη, αλλά τελικά αποφάσισαν να μην κάνουν καμία επίσημη ενέργεια.


Ο Branson, ο δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής του Ομίλου Virgin είναι γνωστός για τις φάρσες. Για την ιστορία, το UFO κατασκευάστηκε στο Μπρίστολ από τον Don Cameron. Μόνο ελάχιστοι άνθρωποι γνώριζαν για την φάρσα, με την κωδική ονομασία "Project Wedgewood".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου