Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν

Η πιο ωραία γιορτή του χρόνου είναι πολύ κοντά. Παντού σε όλο τον κόσμο ετοιμάζονται είτε από θρησκευτικής άποψης είτε από εμπορικής. Δείτε μερικές φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα.


Χειροποίητα, ξύλινα στολίδια στο εργοστάσιο Seiffener Volkskunst στην πόλη Seiffen της Γερμανίας. Στο Seiffen υπάρχουν πολλά εργαστήρια που ειδικεύονται στα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια (Joern Haufe/Getty Images)



Η Claire Robertson των Βρετανικών Μπαλέτων ποζάρει σαν Καλή Νιφάδα Χιονιού μέσα σε μια τεραστίου μεγέθους χιονόμπαλα κατά τη διάρκεια της διαφημιστικής καμπάνιας για την παράσταση Ο Καρυοθραύστης στην Γλασκόβη. (Jeff J Mitchell/Getty Images)


Περίπτερα με παραδοσιακά γλυκά και στολίδια Θουριγγίας και μια Ρόδα στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στην πόλη Erfurt της Γερμανίας. (Jens Meyer/Associated Press)


Τα λαμπάκια του Δέντρου του Rockefeller Center στη Νέα Υόρκη άναψαν στις 28 Νοεμβρίου. (Stan Honda/AFP/Getty Images)


Εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στην βροχή για τα εγκαίνια της παραδοσιακής χριστουγεννιάτικης αγοράς στην πλατεία Roemerberg στην Φρανκφούρτη. (Michael Probst/Associated Press)


Με μια τελετή σε πυροτεχνήματα, άναψαν τα λαμπάκια στα Harrods στου Λονδίνο. (Andrew Matthews/PA/Associated Press)


Πυροτεχνήματα πάνω από το Καπιτώλιο στο Lansing του Μίσιγκαν. (Al Goldis/Associated Press)


Χριστουγεννιάτικα φωτάκια LED στο Shiodome του Τόκιο. (Kazuhiro Nogi/AFP/Getty Images)


Ένα κοριτσάκι ακουμπάει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από 2000 γυάλινες μπάλες στην Βαλέτα της Μάλτας. (Darrin Zammit Lupi/Reuters)


Ένας υπάλληλος τοποθετεί μια φρεσκοβαμμένη γυάλινη μπάλα για να στεγνώσει στο εργοστάσιο παιχνιδιών "Biryusinka" στο Κράσνογιαρσκ της Ρωσικής Σιβηρίας.

πηγή: boston.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου