Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Εταιρία από τη Σιβηρία πουλάει κυτία πρώτων βοηθειών για την επερχόμενη καταστροφή του κόσμου!


Μπορεί να μην σας κρατήσει ζωντανούς για πολύ, αλλά μια εταιρία από τη Σιβηρία πουλάει κυτία πρώτων βοηθειών σε όσους φοβούνται την επερχόμενη συντέλεια.



Το κουτί της Αποκάλυψης περιέχει φάρμακα, σαπούνι, κεριά και σπίρτα, μια κονσέρβα ψάρι, ένα κουτί με μαύρο σιτάρι, ένα μπουκάλι βότκα, ένα σημειωματάριο, ένα μολύβι ... και ένα σχοινί! Ακόμη, μια κενή ταυτότητα για χειρόγραφη συμπλήρωση και κάτι για τους πιο νέους. Οδηγίες με κανόνες για διάφορα παιχνίδια που θα μπορεί να παίξει κανείς ώστε να μην βαριέται! Η βότκα και τα φάρμακα όμως έχουν δημιουργήσει ένα μικρό πρόβλημα στην εταιρία, μιας και χρειάζονται άδεια για να πωλούνται, και έτσι οι τοπικές αρχές απαγορεύουν την πώληση του κυτίου.

Το κουτί στοιχίζει 28 δολάρια και είναι ιδέα κάποιου διοργανωτή τελετών γάμου από την πόλη Tomsk της Δυτικής Σιβηρίας. Ήδη έχουν πουληθεί 1.000 κουτιά, αλλά μάλλον σαν πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δώρο.

Δεν είναι μόνο οι Ρώσοι όμως που προσφέρουν κάτι τέτοιο. Μια μεξικάνικη εταιρία παρουσίασε κάτι ανάλογο τον Απρίλιο. Το δικό της κουτί περιέχει ένα μαχαίρι, νερό, σοκολάτα και ένα λικέρ των Μάγια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου