Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο γωνιακό banner για blog


Για όσους το πρόσεξαν και τους ενδιαφέρει, στην δεξιά πάνω γωνία του blog υπάρχει ένα banner, που έφτιαξα εγώ. Το banner είναι διάφανο και δεν εμποδίζει το περιεχόμενο καθώς κάποιος κατεβαίνει προς τα κάτω στη σελίδα το blog.

Όποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει αυτός είναι ο κώδικας:

Απλά πηγαίνετε Διάταξη -> Προσθήκη gadget -> HTML/JavaScript -> κάντε επικόλληση τον κώδικα, αποθηκεύστε και είστε έτοιμοι.

<div style='position: fixed; top: 0%; right: 0%;'/><a href="http://3otiko.blogspot.gr/" target="_blank"><img alt="ότι μας έκανε εντύπωση από το διαδίκτυο" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfshJ6LHaMfNpf3yHPFegJGFirq6fdWfrVNBl3OHNDHdEHanqTaNoG23vrUq-vVQ_7eTpRKz-c7vBQuXB47JKMoiquNlXs59g3eyz4mr7iRyb8mde24xovjJdarJkJuy-q6ISD0nid61NG/s400/xmas.png"/></a></div>

13 σχόλια:

  1. εμένα μου αρεσε..πάω να το βάλω στο μπλόγκοσπιτάκι μου..ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και συ καλύτερα..παντα επιτυχιες στο μπλογκ σου και ομορφες ιδεες σαν αυτην και του ημερολογιου

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Το σχεδίασα με βάση το δικό μου blog. Εσύ επειδή έχεις gadget στο πλάι κάπου χάνεται και κάποια τα καλύπτει. Αλλά όπως και να έχει, πιστεύω είναι ωραίο καλωσόρισμα στους αναγνώστες.

      Διαγραφή
    2. Ναι το πήρα ως κάτω τέρμα και το πρόσεξα και γω αυτό . Κάπου χάνεται κάποια τα καλύπτει.. Δε πειράζει..Ειναι όμορφο κι αυτό μετράει και η διάθεση σου να φτιάξεις και να το μοιραστείς..Ειναι ένα όμορφο καλωσόρισμα, συμφωνώ..

      υγ-θα μπορούσες σε παρακαλώ να φύγεις την λέξη επαλήθευσης από τα σχόλια; κάποιες φορές δε διαβάζετε εύκολα και πρέπει να ξαναγράψουμε ξανά και ξανά

      Διαγραφή
    3. Εμένα να δεις πόσο μου την σπάει η επαλήθευση! χαχαχαχαχα
      Αλλά, υπάρχει λόγος που είναι ενεργοποιημένη.

      Διαγραφή
    4. έιναι σπάσιμο νεύρων ναι χαχαχα

      Διαγραφή
  3. Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά.Καλή συνέχεια και καλή δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή